tisdag 27 augusti 2013

Vatten, bara vanligt vatten...

Jag älskar vatten och dricker ganska mycket, men inte där Matte vill. Hon byter vatten i vatten-skålen flera gånger om dagen för att vi ska ha friskt vatten hela tiden, men det är inte där vi dricker. Hon har till och med testat med olika skålar för att locka dit oss.
Nä nä, vi dricker på ALLA andra ställen förutom i skålen. I äckliga hinkar utomhus, avloppsbrunnen i källaren, toaletten, fågelbadet  och i pölar. Mums! Gissa om Matte blir galen på oss. Enda gången vi dricker friskt vatten är direkt ur kranen. Smidigt va?

tisdag 20 augusti 2013

Dagen före

Idag vill jag värna lite om Lille-bottan. Jag hörde nämligen Matte och Lill-matte prata om att han ska till veterinären imorgon. Det vet man ju vad det innebär. =/ Sist jag fick åka dit kom jag hem utan "kulor". Matte tycker nämligen att som djurägare ska man ta sitt ansvar och se till att det inte föds en massa katter som ingen vill ha. Klok tanke, men ändå. Gissa hur pigg man är efter ett sånt ingrepp. Jag reste mig inte upp på heeela dagen.
Här trängs Rossi med Lilllill-matte på gosiga golvkudden (jag gillar att ligga där när brasan brinner). Jag undrar vad de tittar på. Någon bra film kanske?
Lilllill-matte dricker massor av kaffe med kanel i och Rossi verkar ju också intresserad. Själv gillar jag INTE lukten. Lycka till i morgon brorsan!

torsdag 8 augusti 2013

Snyggast?

Jag brukar inte låta mig fotas hur som helst och gör det gärna svårt för Matte när hon försöker, men härom dagen kände jag mig snygg så jag tänkte: Äh, vá fasen!
Erkänn, visst är jag väl snygg? Skulle passa förstorad
i jätte-format på väggen om du frågar mig. =)

måndag 5 augusti 2013

Morgon-gos

Ibland när jag har varit ute och jagat hela natten är det faktiskt lite mysigt att gosa. Jag får alltid mjukismat när jag kommer in och för det mesta är det väl Matte jag gosar med när jag ätit, men ibland blir det lillebottan istället.
Om jag bara lyckas hålla honom still så putsar jag av honom lite -
han kan ju inte se ut hur som helst - och så gosar vi lite också. 
 Öronen, ansiktet, nacken och halsen. Ni skulle bara
höra vad han spinner. En spinnmaskin!
Det är inte helt lätt för han är hal som en ål och
då måste jag bita mig fast lite... he he.