onsdag 22 maj 2013

1 + 1 = 2

Här ligger jag och har det bra. Matte är ute och fotar något till sin blogg så jag passar på att posera lite. I vanliga fall brukar jag göra det svårt för henne, men idag är det så varmt så jag orkar inte röra mig.
Visst är jag snygg till det gröna gräset! Fast det är roligare med visset fjolårs-gräs för då blir jag nästan omöjlig att upptäcka.
Pjuh, det är 28 grader ute och jag tror att jag smäller av! Tur att Matte har fyllt fågelbaden så jag kan svalka fötterna ibland.
Förresten, vill ni veta en hemlis? Matte har köpt en katt till. Hon tycker att jag behöver en lekkompis så någon gång efter midsommar kommer den lille krabaten. Det ska tydligen vara en riktig snygging. Långhårig, rödspräcklig, vita tassar, vit under hakan och magen... =)

söndag 19 maj 2013

Finn 5 fel

Kan du se mig? Tihii, jag har gömt mig. Matte har bott vid symaskinen hela veckan (det är något med kläder till ett bröllop). Hon är super-tråkig om ni frågar mig, men det har sina fördelar.
Tyst som en mus smyger jag upp på bordet och gömmer mig bakom datorn som hon spelar ljudböcker på. Inte nog med att jag kan ligga på bordet som jag INTE får, jag kan värma mig på datorn också. Fiffigt va!

söndag 12 maj 2013

Hur tänkte jag nu då?

Husse håller på med nya solfångare uppe på uthus-taket och jag hjälper gärna till. Dessutom passar jag på att utforska taket. Man kan tex åla ner från stora taket och hamna under careporten och sen tar man ett skutt ut på husbils-taket och så tillbaks till bjälken igen. Det finns bara ett liiitet problem, det går inte att hoppa tillbaks ut på det stora taket så att man kan komma ner.
Då får man snällt sitta och vänta tills någon uppmärksammar situationen. Jag tycker att Matte var lite elak som utnyttjade min sits och skulle fota. Jag var ju kissenödig ju...